Lady Gaga’s Franse bulldogs hardhandig gestolen van hondenuitlater

Lady Gaga

Het klinkt als een scène uit een hele slechte thriller, maar het is toch echt de nare werkelijkheid: de hondenuitlater van Lady Gaga is neergeschoten, waarbij hem de twee Franse bulldogs van de popster hardhandig werden afgenomen.

De man heet Ryan Fischer en ligt momenteel in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Hondjes Lady Gaga

Omdat Lady Gaga zelf in Italië vertoeft, let Ryan op haar honden. Eerder liet hij al haar honden uit toen ze nog in New York woonde, maar ongeveer vier jaar geleden verhuisde hij speciaal voor de zangeres naar Los Angeles om daar haar honden ook uit te laten. Hij zorgt voor ze en laat ze uit als zij er niet is. ‘Hij zou zijn leven nog geven voor die hondjes’, vertelt een bron aan Entertainment Tonight.

De tekst gaat verder onder de foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Onder schot

Woensdagavond liet Ryan Gaga’s honden Koji, Miss Asia en Gustavo uit, toen hij plots onder schot werd gehouden en uiteindelijk werd neergeschoten, waarbij Gaga’s honden gestolen werden. De daders hadden het op alle drie de honden gemunt, maar wisten er slechts twee te pakken te krijgen. 

Ryan is naar het ziekenhuis vervoerd en verkeert in kritieke toestand, zegt een woordvoerder van de politie. Ten minste één schutter, beschreven als een man die een halfautomatisch pistool gebruikte, werd gezien terwijl hij in een voertuig naar het noorden ging richting Hollywood Boulevard.

Spoorloos

De beestjes zijn nog steeds spoorloos. Lady Gaga heeft een beloning van maar liefst 500 duizend euro uitgeloofd voor degene die haar hondjes gezond en wel bij haar terugbrengt of de gouden tip heeft waarmee de daders gevonden kunnen worden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: People | Beeld: Youtube
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.