Lady Whistledown verklapte al in aflevering 1 van ‘Bridgerton’ haar identiteit

Lady Whistledown

Een beetje zoals bij Gossip Girl, rees ook bij Bridgerton de vraag wie nu de mysterieuze, alwetende verteller was. Lady Whistledown was van álle laatste ontwikkelingen op de hoogte. Maar toch had je al in de eerste aflevering haar identiteit kunnen raden. 

Dat verklapt Nicola Coughlan, de actrice die de rol van Penelope Featherington vertolkt. Haar personage blijkt natuurlijk uiteindelijk Lady Whistledown te zijn, maar ze plaatste al een hele grote aanwijzing in de allereerste beelden van de serie.

Lady Whistledown

Op 20 februari liet de actrice haar volgers op Twitter raden welke enorme hint ze had verstopt in de pilot van de show. Gelukkig hield Nicole fans niet al te lang in spanning. Bedoel, we hoefden in ieder geval ook al geen zes seizoenen te wachten tot de identiteit van Lady Whistledown werd onthuld. Makers van Gossip Girl, lezen jullie mee?

Ganzenveer

Een paar kijkers hadden het namelijk al goed geraden, ook al gingen er ook wel wat andere creatieve theorieën rond op social media. Maar Coughlan koos niet voor niks een ganzenveer om vast te houden als prop. Daarmee hint ze natuurlijk op het feit dat zíj de schrijfster is van alles wat er is voorgevallen tijdens het societyseizoen. Want waar noteerde je alles mee in die tijd? Juist. We hadden het kunnen weten dus.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: PopSugar | Beeld: Netflix
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!