Laura Ponticorvo (35) is in verwachting van haar eerste kindje

Laura Ponticorvo in verwachting

Voor Laura Ponticorvo (35) is een droom uitgekomen: de influencer is in verwachting van haar eerste kindje. Ze maakte het nieuws donderdagavond in een filmische zwangerschapsaankondiging met haar geliefde Ryan. 

De aankondiging die Laura deelt op Instagram is zó filmisch dat het bijna een trailer lijkt voor hun upcoming kindje. Middenin een natuurgebied zwiert Laura rond in een jurk en liefkoost hubby Ryan haar buikje. Hoe sprookjesachtig die video ook lijkt: de influencer maakt in de tekst duidelijk dat zwanger worden in de realiteit niet altijd even dreamy was.

Tekst gaat verder onder video.

Hobbelige weg

‘Het was een hobbelige weg die papa en mama hebben afgelegd, samen maar het was het allemaal waard. Onze grootste droom is uitgekomen en we zijn zo ongelooflijk gelukkig en gezegend dat je nu veilig en warm in mama’s buikje groeit’, schrijft Laura.

Broers en zusje

De kleine komt in ieder geval in een warm bad met drie (stief)broers en een zus. Die kinderen kreeg Ryan in een eerdere relatie. ‘Ze kunnen ook niet wachten om je te knuffelen en jij bent ons cadeautje dat onze cirkel met elkaar verbindt. Ik kan oprecht en eerlijk zeggen dat ik nu echt heel gelukkig ben.’ Hoé lief is dat?

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: Instagram, Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.