Lees exclusief het Canadese antwoord op Fifty Shades of Grey!

Lees voor VIVA’s boekenclub exclusief het Canadese antwoord op Fifty Shades of Grey!

Breder scala
Toen romanschrijfster Lisa Gabriele door een redacteur van haar uitgeverij werd uitgedaagd het antwoord te schrijven op het populaire Fifty Shades of Grey, ging ze het avontuur aan onder het pseudoniem L. Marie Adeline. Direct was ze van mening dat vrouwen de kans moeten krijgen een breder scala aan fantasieën te ontdekken dan alleen S&M en BDSM. Ze moeten de touwtjes van hun eigen verlangens in handen hebben én houden.

Geheim genootschap
In haar boek draait het om S.E.C.R.E.T., een underground genootschap dat een 10 stappen-plan hanteert om de geheime fantasieën en verlangens van haar vrouwelijke leden tot leven te brengen. Het doel? Seksuele voldoening.

Winnen!
Wil jij de nieuwe Bridget Jones meets Fifty Shades lezen? Geef je dan nu op voor VIVA’s boekenclub. Wie weet ben jij een van de 15 gelukkigen die S.E.C.R.E.T. mogen ontvangen. Deze sensationele roman ligt pas vanaf 22 mei in de winkels, maar een aantal VIVA-lezeressen krijgen exclusief een preview. Het enige wat we ervoor terug vragen is een recensie in het forumtopic!

Meld je aan via deze link en wie weet ligt hij binnenkort op jouw deurmat!
Je kunt je helaas niet meer aanmelden..

Beeld: Reuters