Once upon a time in Hollywood: Lena Dunham probeert Brad Pitt te zoenen op de rode loper en Twitter wordt gek

lena dunham kust brad pitt

Vraagje, wat zou jij doen als je samen met Brad Pitt op de rode loper staat en hij zeg maar binnen kus, ehh, handbereik is? Wij snappen heus dat je dan je kans schoon ziet en Hollywoods meest begeerde man probeert te zoenen. Zo ook Lena Dunham, die fier op Brad afstapte en hem zoende.

Dit gebeurde gisteravond tijdens de première van Once Upon A Time In Hollywood in Londen. Daar poseerde de cast – waar Lena deel van uit maakt – gezamenlijk voor fotografen. Tussen Lena en Brad stonden welgeteld drie obstakels: Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio en Margot Robbie. Maar voor Lena geen brug te ver. En dus sprintte ze naar Brad om hem een zoen te geven. Of die zoen bedoeld was op zijn mond of wang, we will never know, want hij belandde er ergens tussen in.

lena dunham kust brad pitt

lena dunham kust brad pitt

En natuurlijk vindt Twitter hier ook wat van. Is Lena een sexual predator en had ze Brad nooit zomaar mogen zoenen? Of moeten we De Kus met een korreltje zout nemen?

Lena’s Wikipedia-pagina is in ieder geval al aangepast:

Beeld: Gettyimages

banner

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.