Dít is waarom Lena spijt heeft van haar deelname aan ‘Ex on the Beach’

Lena was misschien wel dé ster van het afgelopen seizoen van Ex on the Beach. Oké, na Bad Brody Baby dan. Toch bekent ze in een interview spijt te hebben van haar deelname.

Op Radio 538 vertelt ze openhartig dat ze nog steeds baalt van het programma. ‘Ik ga er heel eerlijk over zijn. Ja, ik heb er spijt van.’ Lena vond het vooral lastig dat er allerlei roddels werden verspreid over haar liefdesleven. Zo zou ze onder meer daten met rapper Chivv en Youtuber Defano Holwijn.

Vakantie

Waarom ze toch haar koffers heeft gepakt? Ze wilde graag op een (gratis) vakantie en had de gevolgen onderschat. ‘Het ding is. Als ik het terug kon draaien, had ik het niet gedaan. Ik wist niet dat het zó zou ontploffen, de bekendheid en weet ik wat allemaal. Ik heb meegedaan puur omdat ik op vakantie wilde gaan. Dus ik wist niet dat mijn bekendheid zo groot zou zijn.’

Bron: Grazia | Beeld: MTV
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!