Leonardo DiCaprio geeft eindelijk antwoord: paste Titanic’s Jack nu wel of niet op de deur in de laatste scène?

leonardo dicaprio

Tweeëntwintig jaar na dato is het nog altijd een onbeantwoorde vraag: toen de Titanic zonk en Rose DeWitt Bukater in het ijskoude water op een drijvende deur klom om zichzelf te redden van de vrieskou, paste Jack wel of niet op de deur?

Want iedereen kon zien: het was een grote deur. En Jack had er makkelijk bij gekund. Toch toch toch? Een dappere interviewer heeft dit jarenlange mysterie, deze prangende vraag, dit frustrerende raadsel ein-de-lijk durven voorleggen aan de enige persoon die ons kan verlichten: mister Leonardo DiCaprio in hoogsteigen persoon. Zijn antwoord…?

titanix

Heel leuk: tijdens zijn antwoord wordt Leo bijgevallen door Brad Pitt en Margot Robbie. Ook zij willen het antwoord op dit jarenlange enigma onderhand wel eens weten. De drie zitten bij elkaar vanwege de promotie van hun nieuwste film Once Upon A Time In HollywoodKijk en lach, want god, wat blijft deze cast leuk om naar te kijken.

banner

Bron: Bustle.com, beeld: Getty Images
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.