Let it go: is dit nummer dé nieuwe hit uit Frozen 2?

Frozen 2

Let it go kunnen we nu nog steeds lekker hard meezingen. Maar met een nieuwe Frozen op komstblijft de vraag: komt er nog zo’n kneiter van een hit?

Oké, we geven toe: na een tijd begint het nummer irritant te worden. Maar hee, dat betekent in ieder geval dat de makers iets goed hebben gedaan met deze oorwurm. En ook in de opvolger lijkt er weer zo’n heerlijk nummer te zitten.

‘The Unknown’

Het gaat hierbij om het lied The Unknown, ook weer gezongen door ‘Elsa’ (Idina Menzel dus). Het heeft alles in zich om weer nét zo populair te worden: we noemen lekker harde uithalen, een catchy deuntje en een heldhaftige prinses. Wat wil je nog meer? Dus begin maar vast met oefenen, want we gokken zodra de film 20 november in de bioscoop draait, je het overal gaat horen. Let it gooo. oh nee, into the unknown!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.