Wát LEUK! Deze twee ‘Expeditieleden’ zijn verliefd

expeditie robinson

Wekenlang rondbanjeren op een onbewoond eiland, nauwelijks eten en slapen, het uiterste van jezelf vragen bij de moeilijkste proeven… Tja, zo’n ervaring met iemand kunnen delen schept een band hè? Op Instagram hebben twee voormalig Robinson-kandidaten bekendgemaakt dat ze hartstikke gek op elkaar zijn. Hóe leuk?!

Jaaa!

Kaj Gorgels, die vorig jaar meedeed aan het survivalprogramma en genoemd wordt als opvolger van Dennis Weening, heeft met een foto op Instagram laten weten dat hij en Jessie Jazz Vuijk, deelnemer in 2016, een relatie hebben. Wat een heerlijk nieuws! Kort nadat de presentator de foto plaatste, volgde Jessie zijn voorbeeld. Beide hebben alleen een hartje bij de foto’s gezet.

Vakantie vieren

De twee zijn momenteel op vakantie in Zuid-Afrika. Ze zijn samen met Anna Nooshin en háár nieuwe vriend in Kaapstad. Op Instagram deelden ze al verschillende foto’s van hun uitjes naar het strand.

Eerder…

Vuijk had eerder een relatie met presentator Tim Douwsma. Zij leerden elkaar kennen in 2016 en gingen in maart 2017 uit elkaar.

 

View this post on Instagram

 

💛

A post shared by Kaj Gorgels (@kajstypetjes) on

 

View this post on Instagram

 

💘

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.