Leuk of een ware verschrikking? Riverdale maakt musical-aflevering

riverdale musical aflevering

De populaire serie Riverdale komt met een speciale aflevering gewijd aan de musical Carrie. Wat dat inhoudt? Dat de gehele aflevering in musicalstijl wordt uitgevoerd. Wij stellen ons een soort Glee voor en we weten niet of we daar nou wel zo blij mee moeten zijn…

Wordt het een aflevering to remember?

De aflevering genaamd A Night to Remember speelt zich af op de set van de griezelmusical Carrie, een horrorverhaal uit 1974 van de Amerikaanse schrijver Stephen King. Er komen elf liedjes aan bod in de episode. Of de hoofdrolspelers zelf gaan laten horen dat ze ook (of niet?) over een gouden keeltje beschikken, is nog niet bekend.

Wraak

Carrie gaat over een meisje met bovennatuurlijke gaven. Ze wordt gepest en neemt wraak. Van het boek werd al een musical gemaakt. Ook is het verhaal twee keer verfilmd, met een laatste versie uit 2013 met actrice Chloë Grace Moretz.

Komend voorjaar

Riverdale wordt in de VS uitgezonden op zender The CW en is in Nederland te zien via Netflix. De aflevering is in de VS in april te zien. Het is nog niet bekend wanneer de aflevering in Nederland beschikbaar is.

Gelukkig staat er vandaag wel weer een kersverse aflevering op Netflix. Staat ie bij jou voor vanavond op de planning? Bekijk hier alvast de trailer:

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Beeld still uit video