De leukste haartrends van dit seizoen (+ 50% korting op knippen, wassen, stylen en verven!)

leukste haartrends

Iedereen weet: met een nieuwe coupe is het leven nog leuker. Al helemaal als ie bij je feestelijke persoonlijkheid past. Ter inspiratie: dé hairdo’s van deze zomer, volgens haarstylist Angela Beek en allround stylist Joyce Beek van Yes!-Salons Nederland.

Blond & bruin

“Deze coupe is ideaal voor zelfverzekerde dames met dun en fijn haar. Het gaat hier om een duo-kleuring waarbij de aanzet donkerder is dan de rest. Dit kapsel is ideaal voor iedereen die geen zin heeft om elke dag uren voor de spiegel te staan: doe een beetje texture spray op handdoekdroog haar, föhn het droog en voila. je coupe is klaar.”

blond en bruin

Kleurenbom

“Dit is een creatief en gewaagd kapsel voor kleurrijke personen, waarbij de tinten het best tot hun recht komen op lichtblond haar. Maar dat betekent niet dat het onmogelijk is als je bruin of donker haar hebt. Kans geven? Vraag bij de salon om een instamatic kleurbehandeling: die is tijdelijk en mild voor je haar, zodat je lekker veel kunt experimenteren met kleuren. Bedenk wel dat dit kapsel een tweewekelijks kleuronderhoud vergt, en dat je dus regelmatig moet terugkomen. Maar hé, dan heb je ook wat: een opvallende coupe die je persoonlijkheid versterkt.”

kleurenbom

80’s plukken

“Voor iedereen die dik haar heeft en net even iets anders wil. Het kapsel zelf is vrij eenvoudig, waardoor haaraccessoires de aandacht trekken. Om je haar zo natuurlijk te laten vallen, kun je na het wassen een beetje Whipped Cream van Sebastian aanbrengen op handdoekdroog haar. Voor het stevige, ‘plukkerig’ effect is het belangrijk dat je van jezelf al licht krullend haar hebt. Laat je de achterkant kort knippen, dan krijgt de voorste lange pluk extra nadruk. Minder rigoureus: steek je haar op onder een hoedje.”

hoedje

Reken maar van Yes!

Ook toe aan een nieuwe, frisse look? Bij Yes!-Salons kunnen ze je precies vertellen wat jou het best staat. En dan krijg je óók nog een flinke introductiekorting. Bestel je voucher via viva.nl/yes en loop binnen zonder afspraak.

Hoe krijg je korting bij Yes!-Salons?

  1.  Bestel de voucher op viva.nl/yes
  2. Print de voucher uit of zorg ervoor dat je er op mobiel makkelijk bij kunt
  3. Kijk op yes-salons.com/nl voor de dichtsbijzonde Yes!-Salon
  4. Ga naar de salon en laat je haar knippen/verven
Deze introductie-aanbieding is per persoon eenmalig te gebruiken. Bij inlevering van de voucher wordt om een geldig legitimatiebewijs gevraagd en word je geregistreerd in het Yes!-klantenbestand. De voucher is geldig tot 2 maanden na de aankoopdatum en is niet geldig in combinatie met andere acties of inwisselbaar voor geld. Restitutie is niet mogelijk. Exclusief €0,70 administratiekosten per voucher. Vaste Yes!-klanten zijn uitgesloten van deze actie.