Dit zijn de leukste workshops op ‘Share a perfect day’

Het is bijna zover: in het weekend van 30 juni, 1 en 2 juli vindt de tweede editie van ‘Share a perfect day’ plaats! Op dit festival vind je naast de vetste optredens ook superleuke workshops. Nog niet zeker welke je wilt volgen? Wij zetten er een paar op een rijtje.

Size doesn’t matter, the fit does!

Wist je dat een beha uit wel vijftig onderdelen bestaat? Geen wonder dat ’t zo moeilijk is om een goeie uit te zoeken. Vaak kom je thuis met een exemplaar dat nét niet lekker zit. Tijd om daar verandering in te brengen. Bij deze workshop leer je precies waar je op moet letten. Leerzaam en heel leuk!

Van wings tot wenkbrauw

Vorm: check. Kleur: check. Product: check. Na deze workshop weet jij hoe je de perfecte blik creëert met oogmake-up. Gebruik je juist een liquid eyeliner of een potlood en staan die wings jou eigenlijk wel of niet? Na deze workshop weet jij niet alleen de juiste producten te gebruiken, je staat ook een stuk korter voor de spiegel. Handig!

Motivatiemaster Mark Tuitert

Als Olympisch kampioen weet Mark Tuitert als geen ander hoe belangrijk motivatie is om een doel te bereiken. Via het www.fitchannel.nl weet hij duizenden mensen in de benen te krijgen, gewoon thuis. Op ‘Share a perfect day’ vertelt Mark zijn geheim zodat jij straks helemaal gemotiveerd bent om gezond te leven en fit te worden.

Workshop LXR

Geef jouw lijf een flink boost met LXR®! Door de fitness bag voel je je buik- en bilspieren tijdens elke beweging. Deze workout zorgt voor snelle resultaten: je verbrandt vet, ontwikkelt spierkracht en verbetert je conditie. Dat wil je!

Naast bovenstaande kan je ook workshops handlettering, porselein beschilderen, mindfullness en gezonde voeding volgen.

»TICKETS VOOR SHARE A PERFECT DAY «

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!