Levy en Sepanta zijn om deze reden verbannen van ‘het erotische platform’ OnlyFans

Net na de release van OnlyFans Uncovered op Videoland, kunnen Levy en Sepanta gedag zeggen tegen hun goed betaalde ‘bijbaantje’. Want, het creatorsplatform heeft de heren verwijderd. 

Een schok

De twee zijn diep geschokt als ze erachter komen dat hun pagina’s onvindbaar zijn: ‘Het kwam uit het niets, zonder enige waarschuwing’ stellen ze op hun Instagram pagina. Ook hun manager kan geen vinger leggen op de oorzaak: ‘Ze zijn sinds een week geblokkeerd met als reden dat hun account on the review is. Dat kan van alles betekenen. Dit hebben we in het verleden ook weleens gehad, maar toen was het binnen een paar dagen opgelost.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Levy & Sepanta (@levysep)

Nieuwe regels

Hoewel de reden nog onbekend is, zou het vermoedelijk te maken kunnen hebben met de aangescherpte regels van het platform. Sinds 1 april is het namelijk niet meer toegestaan om seksuele content met andere personen te delen, iets wat Levy en Sepanta regelmatig deden.

Bijbaan

In de spraakmakende documentaire die je vanaf vorig weekend kan bekijken op Videoland, is te zien hoe beide heren hun brood verdienen met het delen van explicite content op OnlyFans. Met hun accounts verdienden de twee respectievelijk zo’n 65K en 50K per maand. Toch moeten de twee nu een alternatieve optie zien te vinden om deze cijfers te evenaren. Op dit moment delen ze hun content via een Telegramgroep waar al 3.000 fans in zitten.

Bron: Linda en Cosmopolitan | Beeld: RTL

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?