Likes op Instagram: op deze plekken in de wereld moet je zijn

Likes op Instagram krijgen zou niet het doel moeten zijn van je reis. Hopen we dan. Toch blijkt er locaties op de wereld te zijn die het erg goed doen op de gram.

Likes op Instagram moeten niet een motivatie zijn om je koffers te pakken. Maar hee, het wil waarschijnlijk wel zeggen dat deze plekken eruitzien om door een ringetje te halen. En dat mooie uitzicht, dat is ook heel wat waard. Meer dan een paar likes. Daarom zetten we deze prachtige bestemmingen tóch voor je op een rijtje, waarmee je dus óók de meeste likes kunt halen, zo blijkt uit onderzoek van Stasher.

  1. Van Gogh Museum in Amsterdam
  2. Matterhorn in Valais, Zwitserland

  3. Grand Bazaar in Istanbul, Turkije
  4. Central Park in New York, Verenigde Staten
  5. Slot Neuschwanstein in Schwangau, Duitsland
  6. Puy Du Fou in Les Epesses, Frankrijk
  7. Metropolitan Museum of Art in New York, Verenigde Staten
  8. The Blue Lagoon in IJsland
  9. Plaza de Espana in Sevilla, Spanje
  10. Wat Pho in Bangkok, Thailand

Niet zo van Instagram? Bekijk dan de top 20 bestemmingen volgens Airbnb. Ook hier zit een pareltje tussen in eigen land!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!