Lil’ Kleine bevestigt babynieuws met prachtige foto

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat Jaimie Vaes en Jorik Scholten trotse ouders zijn geworden. Wat volgde was een radiostilte, maar nu bevestigd de trotse vader het heugelijke nieuws. Maak kennis met Lío Zion Vaes Scholten.

Op Instagram post de rapper een foto van zijn nieuwe trots, met als bijschrift: ‘A LEGEND IS BORN.’ Daarachter staat de geboortedatum: 9 juni 2019. Dat was afgelopen zondag, toen Lil’ Kleine inderdaad tijdens een optreden het heugelijke nieuws omriep. Gefeliciteerd!

 

View this post on Instagram

 

A LEGEND IS BORN!💙 Lío Zion Vaes Scholten. 09’06’2019

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on

Ook Jaimie postte een foto van haar grote trots: ‘Forever love of my life. Thank you @lilkleine for making the cutest thing ever together with me.’

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.