Lili en Cole uit ‘Riverdale’ hebben dubbel goed nieuws over je favo serie

riverdale

Sinds een paar weken geleden de eerste aflevering van ‘Riverdale’ op Netflix verscheen, zijn we hooked. Wat een lekkere serie – en dito hoofdrolspeler! Het nieuws dat Lili Reinhart (Betty) en Cole Sprouse (Jughead) op WonderCon hebben verklapt klinkt ons dan ook als muziek in de oren.

De acteurs hebben daar namelijk laten weten dat er een tweede seizoen van ‘Riverdale’ aan zit te komen én lichtten een tipje van de sluier op over wat er de komende afleveringen gaat gebeuren.

PLL’tje

In de serie draait het momenteel om één ding: erachter komen wat er precies met Jason Blossom is gebeurd. En thank God zijn de makers niet van plan een PLL’tje te doen: volgens Lili en Cole zullen we er heel snel achter komen wat zijn personage heeft meegemaakt. “Om de vraag te beantwoorden die vast veel mensen hebben: het publiek weet en zal weten wie de moordenaar is. Het dorp weet wie de moordenaar is. En dat verhaal wordt in seizoen 1 opgelost. Dus het is niet iets wat over vele seizoenen wordt uitgerekt; het wordt afgerond,” vertelt Cole. Het eerste seizoen heeft op moment van schrijven nog maar vier afleveringen te gaan, dus lang duurt het niet meer voordat we het verlossende antwoord krijgen op de vraag wie Jason heeft vermoord.

Tweede seizoen

Wat kunnen we dan in het tweede seizoen verwachten? “Er komt een nieuw mysterie,” vertelt Lili. “Dat mysterie begint ongeveer in de laatste aflevering van seizoen 1.”

Wij zijn benieuwd…

Lees ook:

Riverdale’: je nieuwe guilty pleasure serie
De perfecte opvolger van ‘Pretty little liars’: ‘Famous in Love’!

Bron Cosmopolitan