Make up, not war: Ellis Faas brengt lipstick op de markt voor War Child

Make up, not war. Met deze boodschap wil het cosmeticamerk Ellis Faas ook dit jaar weer geld ophalen voor War Child. Naast shirts, is er dit jaar iets extra bijzonders: ze brengen namelijk een limited edition lipstick uit! 

Zoals altijd gaat 100 procent van alle winst naar War Child. De actie steunen? Dat kan! De lipstick kost 27 euro en gaat vanaf 1 juli in de verkoop op de website. Voor elke verkochte lippenstift kan de organisatie een kind drie maanden veilig onderbrengen, voor elk verkocht shirt anderhalve maand. Met de kleur Pink Coral op je lippen loop je er dus niet alleen trendy bij, maar maak je het leven van een kind in een oorlogsgebied ook een stukje draaglijker.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!