Linda Hakeboom emotioneel over terugkeer haargroei: ‘Voelt als nieuw begin’

Linda Hakeboom

De behandelingen tegen de kanker van filmregisseur Linda Hakeboom zitten erop en nu komt haar haargroei terug. ‘Dit ben ik en ik ben er nog’, schrijft ze bij een emotionele post op haar Instagram. 

Ze deelde de prachtige foto gisteren en schreef daarbij: ‘Ik kan niet beginnen met uitleggen hoe bijzonder dit voelt. Ik kreeg kanker, ik kreeg allerlei zware behandelingen die mijn leven veranderden en bovenop dat alles verloor ik mijn haar’, begint ze.

Haargroei Linda Hakeboom

‘Het is zo’n ontzettend zichtbaar gevolg van deze ziekte. Iets dat je de hele dag met je meedraagt. En nu… Nu komt het terug en dat voelt als een nieuw begin. Wat een emotioneel moment. Dit ben ik en ik ben er nog’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Complimenten voor Linda Hakeboom

Linda wordt overladen met complimenten en steunbetuigingen. Zo schrijft beste vriendin Nikkie de Jager: ‘En het staat je echt FUCKING MOOI!!!!!!’ en Kim Kötter laat weten: ‘Jaaaa!! ps je lijkt een Bond Girl!!! Ik zou het bijna niet meer lang laten groeien! Sexy haar dit!!!’. Ook Chantal Janzen laat weten: Omg zo zo trots op jou….!!! Love you’.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: BrunoPress
Selien woont in Kortenhoef, een klein dorpje nabij 't Gooi, met haar vriend en hun Roemeense hond Bimmer. Verwondert zich dagelijks over duizend en één dingen, valt regelmatig over haar eigen voeten en beoefent (zonder enig sportief talent) alle mogelijke sporten om in shape te blijven, maar laat chocola nooit staan. Voor freelance avonturen volg je haar via Instagram op @selienkoster