Tada! Lindsay Lohan spreekt alwéér met een nieuw accent

lindsay lohan accent

Alle schoolgaande kinderen hebben inmiddels zomervakantie en dat betekent dat ook de komkommertijd officieel van start is gegaan. Gelukkig hebben we in dat soort stille, duistere tijden altijd Lindsay Lohan nog. De 33-jarige ‘entrepreneur’ ziet haar kans schoon en laat de wereld haar nieuwste accent horen.

Voormalig beachclub-eigenaresse en realityster Lindsay Lohan trok afgelopen weekend haar mond open en prompt was daar een nieuw accent te horen. Via een Instagram-video spreekt LiLo haar Australische fans toe met een klassieke ‘G’day mates!’ Oké, we geven toe; het hele fragment duurt slechts een aantal luttele seconden. Maar toch flikt ze het weer: Lindsay Lohan heeft een nieuw accent.

‘Wat boeit het met welk accent Lindsay Lohan spreekt?’ horen we je denken. Welnu, Lindsay’s accenten veranderen sneller dan het licht. Op dit moment is ze in Australië – als jurylid voor The Masked Singer Australia – en voilà, ze meet zich een Australisch accent aan. Maar toen ze voet aan de Griekse grond zetten tijdens de opening van haar Lohan Beachclub, klonk er een heel andere (Griekse?) tongval.

Toen destijds the Daily Mail vroeg naar Lindsay’s nieuwe accent, verklaarde ze: ‘Het is een mix van de meeste talen die ik kan spreken of die ik aan het leren ben.’ Toen ze vervolgens de vraag kreeg wáárom ze besloot anders te praten, antwoordde ze: ‘Je ne sais pas.’

Oh my god, she’s just so international!

banner

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.