Lisa uit EOTB heeft dus een hele bekende vriend

Lisa EOTB

Wie de aflevering van zondag heeft gezien, weet dat Lisa het heel gezellig had met Wayne. Toch zijn deze twee tortelduifjes na de show niet langer bij elkaar.

Lisa is namelijk gelukkig met een andere bekend persoon. Hij viel eerder voor de charmes van Samantha de Jong, maar lijkt nu helemaal gelukkig te zijn met de Ex on the Beach-ster. We hebben het over niemand minder dan Jeffrey Lake.

Koen Kardashian

Koen Kardashian ging namelijk voor het programma ‘Meekijken met…’ op bezoek bij de brunette. En wie zit daar ineens op de bank naast haar twee vriendinnen? Juist, Jeffrey. Of het ware liefde is, moet nog maar blijken. Want zo te horen ziet hij ook Jamecia wel zitten: ‘Nou ja, goed. Ik ben altijd eerlijk en straight. Ik zou haar gewoon doen hoor, zeker. Als ik Lisa niet had ontmoet, had ik het zeker gedaan.’

Je wayne wat er kan gebeuren

Maar onder het mom: je wayne (weet niet, sorry) wat er kan gebeuren, houdt Lisa nog haar opties open. Want hoewel Koen in Wayne niet echt een man voor haar ziet, vond de brunette het toch wel klikken. ‘Ik weet niet! We matchten wel goed hoor’, aldus de realityster. Oftewel, to be continued…

banner

Bron: Cosmpolitan | Beeld: MTV
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!