Lisa’s Temptation review aflevering 10: wat is dit seizoen zonder Sonny?

Temptation aflevering 10

Aflevering 10 van Temptation Island is alweer aangebroken en was ik de enige die moeite had om wakker te blijven? Want geef toe: wanneer Sonny eenmaal het programma verlaat, is de lol er wel een beetje af. Geen uitspraken meer over zijwieltjes, processen en vleugels. Ik ga hem stiekem toch wel missen.

Zei ik dat echt? Ja, sorry. Maar zoals Marco het samenvat: ‘Ik denk dat iedereen een beetje moe is geworden van het constant proberen te beantwoorden van zijn vragen en het feit dat hij er niet naar wil luisteren.’ Of het gesprekje ook echt is doorgedrongen? Dat weet uiteindelijk niemand.

Temptation aflevering 10

Gregory springt ondertussen al lekker in de leegte die Sonny straks achterlaat. ‘Liever de harde waarheid dan een mooie leugen, die mooie leugen is voorbij nu voor hem’ en ‘We hebben hem een duwtje in de juiste richting gegeven, maar we kunnen hem niet op locatie afzetten.’ Nou, maak wat tegeltjes voor die man.

Vertrek Sonny

Sonny ziet eíndelijk in dat hij moet stoppen met invullen, helpen en alles waar hij voor staat. Want heeft hij Jaydi wel geholpen in haar ontwikkeling of heeft hij haar juist tegengehouden? Harde lessen, harde lessen. Zijn proces is wel afgelopen, dat is de conclusie. Hij wil gewoon naar huis. Dat mag van de productie, die er misschien ook wel een beetje klaar mee waren. Sonny bedankt iedereen nog even voor alle adviezen en dat was het dan. Hallo, zo is er toch niks meer aan.

On a budget

Zijwieltjes er weer aangeschroefd, we moeten door. Het budget was duidelijk op bij Temptation – bedoel, er moest een extra vliegtuig geregeld worden voor Sonny – want we gaan met honden wandelen, vliegeren en een berg beklimmen. Tahira noemt de band tussen haar en Marco nog even ‘sterker dan sterker’, want ja, wat is er dan ook sterker dan sterker? Daarna kan blijkbaar niet iedereen hun date verlengen en ook dat voelt een beetje gek. De meiden gunnen het Eva, al had Karina ook nog wel ff verder willen smashen met Daryl.

Extra beelden

Maar niet voordat er nog even gestookt wordt! Eva krijgt extra beelden en ziet dat Kevin er misschien wel klaar mee is. En oh Karina, wat ben je toch allemaal aan het doen. Gregory zijn hart ligt nog steeds bij zijn vriendin, dus hij kan zich niet volledig openstellen. En dat lukt in de andere villa wél prima. ‘Zij heeft ook een soort van lapdance gehad en dat was gewoon porno’, vat Denise het kort samen. En breekt je hart ook niet in duizend stukjes als je de preview voor volgende week ziet? Het komt goed Gregory, het komt goed.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!