Lisa’s Temptation review aflevering 8: zijwieltjes los, tijd om de vleugels te spreiden

temptation aflevering 8

De zijwieltjes zijn eraf en we fietsen zo aflevering 8 van Temptation in. Dubbeldates staan op de planning en de mannen kunnen zich opmaken voor een kampvuur. En: eíndelijk tijd om in de roos te schieten.

Gregory weet het ondertussen 100 procent zeker: hij wil gewoon verder met Karina en aan zijn relatie werken. Zij stort zich ondertussen regelrecht in de val, euh, armen van Daryl. Als het connectielampje van Greg dan óók nog gaat branden, komt dat wel even binnen. Gelukkig is Sonny daar om hem wijze woorden toe te spreken: ‘De achtbaan is over de helft…’ ‘Maar hij gaat wel steeds sneller’, voegt Marco toe. De mannen leren vlug.

Temptation aflevering 8

Tijd voor de dates. En het zijn niet zomaar afspraakjes, nee nee, we gaan twee aan twee. Sonny vraagt Mariëlle mee, waarbij we ons wel even afvroegen: hebben we haar al eerder gezien? Hoe dan ook, ze zet de projectleider meteen lekker op z’n plek. ‘Dat is goed, maar wel onder de voorwaarde dat je ook gewoon luistert in plaats van gewoon veel praat.’ Yes girl. Maar dat is niet de enige rake opmerking. ‘Denk dat dat wel de enige keer is dat hij überhaupt in de roos gaat schieten.’

Kampvuur

Al dat gekeuvel op de dates is leuk – en waarom mag Roxanne alleen maar mee als de mannen het zwaar hebben? – maar tijd voor het kampvuur. De spanning loopt hoog op en Sonny ligt emotioneel onder de grond begraven. De fragmenten van Kevin en Marco zijn niet zo heel spannend, al is Denise natuurlijk níet aan het tapdansen. Lekker gestookt, Kaj.

In de roeiboot

Dan is het tijd voor filosoof Sonny. Temptation heeft zijn hart eruit getrokken en hoewel hij eerst nog niet wil opgeven, zijn er meer beelden. Het is ‘in your face’, zegt hij, terwijl hij zichzelf in z’n gezicht slaat. Gregory hoopt dat Karina weer terug in zijn roeiboot komt, want maar aan één kant peddelen werkt natuurlijk niet. De conclusie na het aanschouwen van zijn vriendin is simpel: misschien moet hij ook het licht gaan zien.

Spread my wings and fly away

Sonny stapt het busje in en laat Jaydi los: hij gaat haar niet meer begeleiden onder zijn vleugels. Sterke R. Kelly-vibes dit, als je het ons vraagt. ‘I believe I can fly, I believe I can touch the sky […] spread my wings and fly away.’ Fladder weg Jaydi, heel ver weg. Sonny komt nog even een spreekbeurt geven aan de dames, hij heeft Jaydi gebracht waar-ie kon en iedereen mag weer in zijn buurt komen. Ook Gregory gaat ondertussen zijn vleugels spreiden. Wat zijn we toch allemaal lekker aan het vliegen, jongens.

De waarheid

Maar wat horen we nu in de teaser van de volgende aflevering? Gaat Marco misschien Sonny eíndelijk de waarheid zeggen? ‘Je hebt oogkleppen op, je hebt oordoppen in en je praat’, horen we de vriend van Denise zeggen. Ohhhh, can’t wait.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!