Lisa’s Temptation review aflevering 9: Marco vertelt Sonny eíndelijk de waarheid

Tahira vreemdgaan Marco

Het beeld van Sonny die zit te mediteren is wel alles wat je nodig hebt om deze aflevering 9 te beginnen. Temptation mag dan wel niet alle aspecten van de USA-variant hebben, ik geniet nog steeds elke week met volle teugen hoor.

Ricky en Jaydi gaan samenwonen na één week, maar in Nederland niet hoor. Nee, nee. Ze moet alleen nog ff haar spullen weghalen bij Sonny. Kijk maar uit dat-ie je toch niet stiekem onder zijn vleugels pakt. En het woord van deze aflevering: proces. Naast connectie en smashen natuurlijk. Maar even voor deze bejaarde, wat betekent dat laatste überhaupt? Ik word oud.

Temptation aflevering 9

De kandidaten hebben allemaal antwoorden en daar kóm je voor natuurlijk, dus dat is in ieder geval gelukt. Daarna moeten ze verleiders naar huis sturen: vier mannen en vier vrouwen om precies te zijn. Vooral ook weer een moment dat je denkt, hee, jij ook hier! Zo blijkt Yannick student journalistiek te zijn en dat is toch leuke informatie. Bloemen worden uitgedeeld en zo heeft RTL óók nog de Bachelorette weten te verwerken in deze editie. Het is een gave.

Hulpverlener 2.0

Sonny gaat ondertussen niet voor zichzelf, hij is een hulpverlener. Dat betekent dat Rosanna helaas naar huis moet, máár niet zonder wat wijze woorden. Hij wil haar graag in Nederland zien om haar verder te helpen en verder te ontdekken. Gregory vat het goed samen: ‘Hij heeft gekozen voor Evy en niet voor Roos, want Roos zegt hem misschien niet wat hij wil horen en Evy wel. Dus is dat veiliger voor hemzelf.’ Zo is het.

Tell him Marco

Ondertussen is Marco he-le-maal klaar met dat gezever van Sonny en hij besluit ‘m eens even de waarheid te vertellen. ‘Je wilt iemand zijn die mensen advies geeft, maar als je mensen wilt helpen, dan moet je ze ook wel kennen en leren kennen.’ En dan stelt hij de vraag der vragen: ‘Weet jij de naam van mijn vriendin?’ Sonny probeert er nog omheen te lullen, maar hij komt er gewoon niet op. Dat verklaart ook waarom hij Sorelis de hele tijd Solero noemde. Alles valt op zijn plek. En groot applaus voor Marco.

Mijn relatie is over

Ik kan het nog wel uitgebreid over het kampvuur hebben, maar eigenlijk was het niet zo boeiend. Karina kreeg de bevestiging om zich vol op Daryl te storten, maar: Liyah moet niet aan háár man komen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Eva wil naar kinderen gaan kijken als ze goed uit deze relatietest komen. En hallo, wat is dit voor cliffhanger: gaat Sonny dan tóch Temptation Island verlaten? Zeg me dat het niet zo is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!