Liyah haalt uit naar Gregory: ‘Zou hem niet twee keer aankijken’

Liyah Gregory

Liyah en Gregory draaien behoorlijk om elkaar heen in Temptation Island. Maar wacht even: met welke verleidster is hij nu aan het zoenen in de volgende aflevering? Dat is toch écht niet de krullenbol. Hoe dan ook, Liyah is helemaal klaar met Greg.

Dat laat Liyah weten in gesprek met FunX. Hoewel zij en Gregory natuurlijk zowat om de hoek bij elkaar wonen, zullen ze niet snel bij elkaar op de koffie gaan. Of welke vorm van contact dan ook.

Liyah en Gregory

Want hoewel ze elkaar dus mákkelijk tegen het lijf zouden kunnen lopen, zit de verleidster daar totaal niet op te wachten. ‘Als ik Greg op straat zou tegenkomen, zou ik hem niet twee keer aankijken. Hij zou niet opvallen’, haalt ze uit. Duidelijk, duidelijk. Of het de kus is, of dat er nog iets anders is voorgevallen, weten we natuurlijk pas aan het einde van Temptation.

Op z’n plek zetten

Dat Marco Sonny eens flink de waarheid vertelde, hebben we allemaal kunnen zien. Maar blijkbaar heeft Liyah de beste man ook nog eens op z’n plek gezet. ‘Het is helaas niet in de uitzending gekomen, maar ik heb Sonny twee keer op zijn flikker gegeven. Een keer met Greg ook. Dat was in principe een verlengstuk van wat Marco ook allemaal zei.’ Toch denkt de verleidster dat het misschien maar goed is dat het niet is uitgezonden.

Toch met Karina?

Karina heeft de relatie met Gregory misschien wel verbroken, maar de vork blijkt iets anders in de steel te zitten. Wanneer de beste man namelijk live gaat op Instagram, is een wel héél opvallende stem te horen op de achtergrond. Nu zóu het in theorie natuurlijk iemand anders kunnen zijn, maar de stem van Karina is er een die je niet snel vergeet. De twee gaan het dus nog wel moeilijk krijgen in het programma zelf, maar weten elkaar uiteindelijk weer te vinden. Gelukkig heeft Team Tempa het bewijs vastgelegd, dus luister en oordeel zelf. Kán haast niet anders, toch?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Grazia | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!