Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Weinig zin in seks: Lize Korpershoek onderzoekt het in nieuwe documentaire

Weinig tot geen zin in seks hebben als de eerste verliefdheid over is, is helemaal niet zo vreemd. Lize Korpershoek ervaart het zelf en gaat daarom in haar nieuwe documentaire voor 3LAB op onderzoek uit.

Want hoe zit dat nu, hebben meer mensen daar last van of is zij de enige? Op die vragen hoopt ze antwoord te krijgen in Mijn seks is stuk. Maar een ding weet ze al zeker: ‘Door in gesprek te gaan met andere vrouwen kwam ik erachter dat ik niet de enige ben met weinig zin in seks.’

Kwetsbaar

Het wordt dan ook een hele persoonlijke zoektocht. ‘In plaats van me nog langer bij dit gegeven neer te leggen ben ik een onderzoek gestart. In deze persoonlijke documentaire stel ik mij zo open, eerlijk en kwetsbaar mogelijk op’, aldus Lize. Haar doel? Ook anderen te kunnen helpen die hetzelfde ervaren. ‘Het zou geweldig zijn als vrouwen zich met deze documentaire gehoord en gesteund voelen en wellicht hun eigen zoektocht in gang zetten.’

De documentaire Mijn seks is stuk staat vanaf 4 december op het YouTube-kanaal van NPO 3 en is ook online te bekijken via 3LAB.

Bron: Nu.nl | Beeld: VIVA
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!