Lizzo stuurde dronken DM’s naar Chris Evans en zijn reactie is priceless

Lizzo

Lizzo deed waar wij allemaal voor vrezen wanneer we net wat te veel wijntjes achterover hebben getikt. Ze stuurde haar crush een DM, maar dat was niet zomaar iemand: ze overlaadde acteur Cris Evans met berichtjes via Instagram. Oh, de plaatsvervangende schaamde…

Dergelijke berichtjes kunnen alleen maar eindigen in een ietwat gênante radiostilte, óf een nog gênantere reactie. Behalve als je Lizzo heet, want dan krijg je dus gewoon een briljant bericht terug. Ja, zelfs als het een wereldberoemde acteur met hordes fans betaamt.

Dronken DM’s

Eerder deze maand gaf Lizzo schoorvoetend toe dat ze dronken berichtjes had gestuurd naar Chris Evans. Het ware drie vrij random emoji’s. ‘Niet drinken en DM’en, kinderen,’ zei ze destijds grappend. Maar Chris bleek de minste niet te zijn, want later vertelde de zangeres dat hij gereageerd had. Maar wát hij had gestuurd en of ze sindsdien contact hadden gehouden, liet ze in het midden.

Gesprek

Tot nu, dan. Want op TikTok geeft de ‘Juice’-zangeres kort antwoord op de prangende vraag. Ze liet een luttele seconde een screenshot van hun gesprek zien, maar fans wisten met een knap staaltje screenshotten het gesprek te ontcijferen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

@lizzoReply to @tuana612 Update on Jamal♬ Follow me song is Too much FYOTP YT – 🦈

Groot fan

‘Nou, ik ben blij dat je weet dat ik nu besta,’ schreef ze nadat ze ’s ochtends haar gênante berichtjes naar hem zag. En het bleek dat Evans zich niet alleen bewust was van haar bestaan, maar dat hij groot fan van de zangeres is. ‘Natuurlijk doe ik dat!’ schreef hij terug. ‘Ik ben een fan! Ga zo door!’ 

En dat blijkt niet gelogen te zijn. Want al in 2019 twitterde de acteur over haar hit ‘Juice’. Steek die maar in je zak, Lizzo.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Popsugar | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.