Love at first bite: geniet nu bij FEBO van een driegangendiner op Valentijnsdag

FEBO Valentijnsdag

Nog geen plannen voor Valentijnsdag? Geen zorgen. We snappen dat fancy uiteten soms nu eenmaal niet is wat je wil na een week hard werken. Daarom komt FEBO met een geweldige oplossing: je kunt daar genieten van een driegangendiner bij kaarslicht.

Lees ook:
Jij bent mijn frikandel speciaal: je kunt nu op date op basis van je favo snack

Je moet er wel even voor afreizen naar FEBO Stadionplein (Amsterdam), maar dan krijg je ook wat. Het Valentijnsmenu bestaat namelijk uit echte klassiekers zoals een kroket en friet, maar ook is het een waar culinair festijn. Jullie mogen snacks die nog nooit eerder verkrijgbaar waren lekker gaan proeven.

FEBO Valentijnsdag

Op Valentijnsdag kun je volop gaan genieten van de nieuwe lekkernij Frites Ragout. Ja, en dan ben jij dus een van de eerste die deze traktatie mag proeven. Denk je nu: ja maar, en wat als ik vegetarisch ben? Ook dan kun je je gewoon inschrijven met je lover. Voor elke gang is er namelijk ook een vleesvrije optie.

Bitterbal met chocolade

En als dat nog allemaal niet gek genoeg was, dan is daar als toetje nog de bitterbal met chocolade. Hiervoor sloegen ze de handen ineen met Hands Off My Chocolate. En hoewel het klinkt als niet zo smakelijke combinatie, schrijft Culy dat deze nieuwe variant zeker wel op je lijstje moet om te proberen.

Kaarslicht

Bij FEBO denk je misschien in eerste instantie niet aan een romantisch diner. Toch gaat de snackbar voor deze gelegenheid all out. De tafels krijgen witte lakens, live muziek speelt op de achtergrond en kaarslicht mag natuurlijk niet ontbreken. Interesse? Reserveer dan via de website jouw plekje en Valentijnsdag bij FEBO wordt een moment om nooit te vergeten!

Bron: Culy | Beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!