Love Island 2.0: binnenkort kunnen we ook weer kijken naar ‘Paradise Hotel’

kirsten cavallari paradise hotel

We gaan even terug naar het jaar 2005. Dat was het jaar dat Veronica de Amerikaanse realityserie Paradise Hotel uitzond. Beschouw het als de voorloper van Love Island en je komt een heel eind. Om een lang verhaal kort te maken: Paradise Hotel is terug op de buis.

Paradise Hotel

In Paradise Hotel komt een groep single vrouwen en mannen bij elkaar in een ‘hotel’ (lees: superdeluxe ruime villa, uiteraard op een zonovergoten bestemming). Hier ‘strijden’ (lees: flirten, roddelen en ruziën) de deelnemers met én tegen elkaar om zo lang mogelijk te mogen resideren in the Paradise hotel. 

Tijdens de sensationele eliminatieceremonies worden er telkens nieuwe koppels gevormd en degene zonder partner moet het hotel verlaten, à la Love Island. Diegene wordt vervangen door een nieuwe kandidaat. Gevolg: de nodige reuring, nieuwe perikelen, nieuwe risico’s.

Afijn, in Amerika gaat Paradise Hotel opnieuw van start – eind deze maand – en dat betekent dat wij kunnen meekijken. Wel via streamings van het wereldwijde web, want Netflix noch Videoland biedt dit genot aan (al verwachten we dat dit niet lang meer kan duren). En heel leuk: niemand minder dan Kirsten Cavallari presenteert de nieuwe editie.

Bron: fem-fem.nl, beeld: @kirstencavallari
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.