Plottwist: Love Island introduceert gloednieuwe villa ‘Casa Amor’

casa amor love island

Já! Eerder deze week hoopten we er al op, maar nu is het bevestigd: Love Island Nederland & België krijgt een Casa Amor! 

Vanaf begin volgende week is Casa Amor te zien.

Casa Amor

Deze plottwist is zo een ontzettende grote mindfuck, dat we ‘m met alle plezier voor je uitleggen. Want wat is Casa Amor? Casa Amor is een tweede villa, ver buiten het zicht van de Love Island-villa, waar op een onverwacht moment de mannelijke islanders naar toe worden gebracht.

Natuurlijk – hey, het is en blijft een realityprogramma – blijven de mannen daar niet alleen. Zij krijgen in Casa Amor visite van zes geheel nieuwe vrouwelijke islanders. Tegelijkertijd krijgen de vrouwen, die achterblijven in de Love Island-villa, bezoek van zes geheel nieuwe mannen. Oh en heel Temptation’ishzowel de mannen als de vrouwen krijgen filmpjes van hun wederhelft in de andere villa te zien. Yup, een gouden recept voor drama en onzekerheden, want het gaat hier om een verblijf inclusief overnachting(en). Dat betekent dat geduld en vertrouwen zwaar op de proef worden gesteld.

Op het einde van de grote huizenswitch vindt er een recoupling plaats, waarbij de islanders mogen kiezen voor een oude vertrouwde of juist voor een gloednieuw gezicht… Overbodig om te zeggen dat dit in het verleden bij internationale edities al eens de nodige harten gebroken heeft. Het is de eerste keer dat een Nederlandse editie van Love Island een Casa Amor krijgt. Viktor Verhulst en Holly Brood hebben zojuist de komst van Casa Amor bevestigd via Instagram, super officieel dus. Eerder legde productieleider Imke Heuver echter uit dat zo’n tweede villa echt te duur is voor de Nederlandse productie.

Casa Amor – the UK edition

Vorig jaar was Casa Amor voor zowel makers als kijkers een waar genot. Het begon immers al met een hilarische aftrap: de mannen moesten er ’s nachts stiekem tussen uit zien te glippen. En probeer dat maar eens te doen in een slaapkamer waarin iedereen bij elkaar slaapt.

Vervolgens draaide Dani – zeg maar gerust de Raphaëlla van toen, want: vanaf dag één al samen – helemaal door van onzekerheid en keerde Josh – die ook al geruime tijd een koppel vormde met de loyale Georgia – terug naar de villa met een nieuwe dame aan zijn arm. Reken maar van yes dat Casa Amor de boel op scherp zet.

Kijk hieronder hoe de Britse jongens stiekem wegglipten en vooral: hoe de meisjes er ’s ochtends achter kwamen dat de jongens waren verdwenen (vanaf 01:00).

En zie hier het resultaat van de Britse mindfuck: Islander Dani raakt totaal in shock bij het zien van de beelden uit Casa Amor.

Bron: Videoland
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.