‘Love Island’ in de regen: ‘Nieuwe seizoen Love Island in Londense villa’

love island UK nieuw seizoen

 in Als wij zeggen ‘Love Island’ dan denk jij aan een zonovergoten villa op een tropisch eiland, minuscule bikini’s, zonnebrand en gespierde torso’s. Waar of waar? Je denkt in ieder geval niet aan grijzig Londen. Die plek wordt genoemd voor de opnames van het nieuwe seizoen.

Ja het is heus, er bestaat een kans dat het nieuwe seizoen van Love Island in een villa in Londen wordt opgenomen. Dat staat in zwaar contrast met de vertrouwde plek van het de villa op het Spaanse eiland Mallorca. Dat vanwege de uitbraak van het coronavirus, waar zowel Spanje als Groot-Brittannië mee te kampen hebben, meldt de Engelse krant Daily Mirror.

Alsnog op een eiland

Aanvankelijk werd verwacht dat het succesvolle programma een seizoen zou overslaan, maar omroep ITV overweegt nu toch door te gaan. De zender wil “alles op alles zetten om toch dit jaar nog een nieuw seizoen te maken.” Volgens de Mirror is er nog geen definitief besluit over doorgaan genomen. Ook een locatie is nog niet bekend. Naast Londen zouden het eiland Man en het Isle of Wight kandidaat zijn.

Caroline ‘The Flack’ Flack

Boven de show hing afgelopen seizoen een zwarte wolk nadat bekend was geworden dat de 40-jarige presentatrice Caroline Flack in februari een einde aan haar leven had gemaakt. Dat nieuws sloeg in het Verenigd Koninkrijk in als een bom.

Een petitie voor strengere wetten voor de media werd ondertekend door meer dan 850.000 mensen. Ook verscheidene sterren hadden kritiek op de wijze waarop de Britse tabloids schreven over de juridische problemen die Caroline voor haar dood had.

De presentatrice stopte in december met werken nadat ze was aangeklaagd voor de mishandeling van haar vriend. Opvallend was dat haar vriend niet wilde dat ze voor de rechter zou komen. De roddelpers schreef veelvuldig over de zaak.

Lees ook: Wedding bells! Dit Love Island-koppel stapt binnenkort in het huwelijksbootje

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.