Net zo goed als de UK? Dit vonden de kijkers van de eerste aflevering van ‘Love Island’

Love Island

Gisteren was het moment eindelijk daar, de eerste aflevering van Love Island. Maar de grote vraag bleef natuurlijk: kon de Nederlandse variant tippen aan de o zo geliefde versie uit met name het Verenigd Koninkrijk?

We moeten toegeven: ze hebben goed gekeken naar de grote zus. De setting is hetzelfde, het huis bijna identiek en ook de kandidaten zien eruit om door een ringetje te halen. Maar daar begint al de kritiek. Want waarom zien we voornamelijk modellen terug in het programma, klinkt het op Twitter? Fair point.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Voice-over

Maar al na een paar seconde kijken is er iets anders wat de kijker mateloos irriteert. Ja, we hebben het over de voice-over. En mocht je nu denken, waar ken ik deze stem toch van, dan frissen we je geheugen graag even op. De beste man praatte namelijk ook Geer & Goor aan elkaar én de realitysoap van Samantha de Jong.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Kan niet tippen

Toch is het geluid nu nog vooral dat de Nederlandse versie niet kan tippen aan die van het buitenland. Maar hee, dit was pas aflevering één, laten we het nog een kans geven. Wie weet wat er allemaal nog gaat komen.

Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!