Daar zijn ze dan: dit zijn de nieuwe kandidaten van ‘Love Island UK’

Love Island UK

Hoewel onze eigen variant van Love Island gisteren van start is gegaan, barst ook in het Verenigd Koninkrijk vanaf volgende week het feest los. Om het publiek alvast even lekker te maken, delen de makers de nieuwe Islanders.

We zien weer veel spierbundels, tatoeages: kortom, alle ingrediënten voor een succesvol seizoen zijn weer aanwezig. De show kreeg de voorafgaande jaren veel kritiek op het feit dat er weinig diversiteit te zien was in lichamen. Dit jaar is daarom gekozen voor plus-size model Anna Vakili. ITV2, de zender waarop het programma wordt uitgezonden, heeft niet specifiek gereageerd op deze casting, maar zei eerder: ‘When casting for Love Island, we always strive to reflect the age, experiences and diversity of our audience and this year is no exception with a cross section of different personalities and backgrounds in the villa.’ 

3 juni

Op maandag 3 juni gaat je favoriete programma weer van start, dus lang wachten hoeven we niet meer. De kandidaten stellen zich dan ook maar wat graag aan je voor. En dit seizoen beginnen we met wel 12 deelnemers. Extra veel kijkplezier dus. Can’t wait.

Bron: Cosmpolitan UK, Independent | Beeld: ITV
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!