Love Island UK spin-off: de makers van de show komen met een corona-editie

love island uk spin off

Nu duizenden – zo niet miljoenen – fans teleurgesteld zijn omdat ‘Love Island UK’ niet doorgaat, zijn de makers van het programma hard op zoek naar een schrale troost. Die denken ze nu gevonden te hebben in de vorm van een ‘Love Island UK spin-off’. 

Zo mooi als de oorspronkelijke versie van Love Island UK gaat het natuurlijk nooit worden. Maar goed, we waarderen de poging. Wat houdt de spin-off in? Nou, de Islanders van de voorgaande jaren kijken de meest memorabele momenten van hun seizoen terug en mogen daar commentaar op geven.

Een bron vertelt aan The Daily Star: ‘Miljoenen fans van Love Island zullen hier blij mee zijn. Zo krijgen ze alsnog hun Love Island fix. De spin-off zal een ‘trip down memory lane’ worden omdat de deelnemers hun beste én slechtste momenten zullen terugkijken. Hun reacties daarop zijn hoe dan ook vermakelijk.’

love island uk spin off

En ook leuk: de kijkers van het programma kunnen tijdens de Love Island UK spin-off natuurlijk ook zien hoe de deelnemers sindsdien zijn veranderd. Hoe vergaat het Megan Barton-Hanson, Olivia Attwood, Kem Cetinay en Amber Gill nu? Of wat dacht je van Camilla en Jamie, die gisteren nog aankondigden dat ze hun eerste kindje verwachten?

Vermoedelijk wordt de spin-off ergens in de zomer uitgezonden, wanneer de oorspronkelijke editie ook te zien zou zijn geweest.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.