Je kunt je nú opgeven voor het nieuwe seizoen Love Island

Love Island

Na een eenzame winter in lockdown klinkt niets zo aantrekkelijk als afreizen naar een tropische bestemming met een handjevol andere singles. En wie weet loop je daar dan wel de liefde van je leven tegen het bronstige lijf. 

Goed nieuws voor alle singles die aanslaan op die gedachte: je kunt je vanaf nu opgeven voor een fonkelnieuw seizoen van ‘Love Island’. Als je single (belangrijk) en tussen de twintig en dertig jaar bent, nodigen de makers je uit om je nu op te geven. Dat kan hier.

Goed verhaal

Vind je het pas de problème om op tv in schaarse badkleding rond te dartelen en te daten met mannen die de sportschool als hun tweede thuis beschouwen? Doen. Wie weet ontmoet je daar wel jouw eigen Mert. En als het dan met de liefde toch niks wordt, heb je altijd nog een goed verhaal voor later.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron & beeld: RTL
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.