Oh oh: dit is de nieuwe vriendin van Love Island’s Wes

love island wes nelson

Fans van Love Island, pak je tissues erbij. Want na het afschuwelijke nieuws van Jack en Dani vorige week, horen we ook deze week de pijl van Cupido knakken. Niemand minder dan Wes heeft een nieuwe vriendin.

Hiermee lijkt het Love Island-sprookje van Megan en Wes ook voorgoed tot een eind te zijn gekomen. Pas een paar maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Wes Nelson en Megan Barton-Hanson uit elkaar zijn.

 

View this post on Instagram

 

My face says it all. 🤤😅

A post shared by Wes Nelson 🇬🇧 (@wes.nelson) on

In de tijd die volgde heeft Wes niet stilgezeten: hij was bíjna de winnaar van Dancing on Ice, werd gespot met Amber Davies (ook bekend van Love Island,maar dan van een eerdere editie, en was ze het vriendinnetje van Kem) en heeft nu YouTuber en influencer Alicia ‘Lissy’ Roddy aan de haak geslagen.

 

View this post on Instagram

 

Take time take time take time

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy) on

 

View this post on Instagram

 

Details

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy) on

Op zijn zachtst gezegd frappant, want nog niet zolang geleden gaf Wes en plein public aan zijn Megan te missen. Maar goed, toen ontmoeten hij Lissy tijdens een modefeestje en sloeg de vlam in de pan. Mehh, zijn er eigenlijk nog wel Love Island-koppels over…?

Bron: Daily Mail, beeld: Instagram
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.