Love Island’s Camilla en Jamie krijgen een kindje

camilla en jamie

Met een ontzettende uitgebreide home video kondigen Camilla en Jamie aan dat ze samen een kindje verwachten. En de echte fans weten wat dat betekent: dit is alweer de vijfde ‘Love Island’ baby!

In een Instagram-video waarbij Camilla Thurlow en Jamie Jenitt een vel papier doorgeven via de camera aan hun familieleden elders in quarantaine (zó Zoom’ish!), blijkt op het eind van het filmpje wat er op het papier staat: een foto van de echo. En daarmee wordt duidelijk dat Camilla, nu 17 weken zwanger, in verwachting is van haar eerste kindje. Haar uitgerekende datum is ergens in oktober.

A true love story

Camilla en Jamie ontmoetten elkaar tijdens het derde seizoen van Love Island in 2017. Daar viel Camilla vooral op dankzij haar au naturel look. Ze was een van de weinige kandidaten die geen opgespoten lippen, bilimplantaten of iets dergelijks had. En dankzij haar stralende en zorgende karakter wist ze een van de knapste mannen, Jamie, voor zich te winnen.

Vruchtbare grond

De grond van het liefdeseiland blijkt vruchtbaar, want de baby van Camilla en Jamie is alweer de vijfde Love Island-baby. Cara en Nathan (seizoen 2) kondigden onlangs aan een tweede kindje te verwachten, Dom en Jess (seizoen 2) hebben zoontje Freddie en Cally en Luis (seizoen 1) hebben een dochtertje genaamd Vienna.

Bekijk de video van Camilla en Jamie hieronder.

Vinden we leuk: seizoen 2 van Love Island Australia binnenkort op Videoland

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.