Onverwachts koppel: Lucy Hale (31) en ‘Riverdale’-acteur Skeet Ulrich (51) daten dus écht

Skeet Ulrich

Er werd al even gespeculeerd, maar het is toch echt waar: Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale en knappe kop Skeet Ulrich zijn aan het daten. Een gevalletje bad boy meets good girl? Onverwachts is dit Hollywood-setje in ieder geval wel.

De acteurs werden onlangs zoenend gefotografeerd in Los Angeles, waarna de geruchtenmolen direct overuren draaide. Van een eenmalig momentje is echter geen sprake, bevestigt een bron aan People.

Riverdale meets Pretty Little Liars

Mocht je even een kleine opfrisser nodig hebben: Lucy Hale speelde Aria Montgomery in de hitserie Pretty Little Liars. De naam Skeet Ulrich doet misschien niet direct een belletje bij je rinkelen, maar zijn (knappe) hoofd herken je waarschijnlijk wél direct. De 51-jarige acteur speelt sinds 2017 de rol van FP Jones in Riverdale, de vader van hoofdrolspeler van Jughead Jones.

Casual

Een bron vertelt dat Lucy en Skeet elkaar leerden kennen via gemeenschappelijke vrienden. ‘Ze kennen veel dezelfde mensen uit de acteerwereld. Het is erg nieuw. Ze zijn gek op elkaar en zijn al ongeveer een maand aan het daten.’ Terwijl hun relatie ‘heel vers’ is en volgens de bron ook nog ‘casual en onofficieel’, spenderen ze wel veel tijd samen.

Toegewijde vader

‘Lucy vindt Skeet erg charmant en lief. Ze vindt het leuk dat hij een toegewijde vader is’, meent de bron. Skeet Ulrich heeft een zoon en dochter, de 19-jarige tweeling Naiia en Jakob, met ex-vrouw Georgina Cates.

Dat de twee elkaar in real life hebben ontmoet, zou Lucy heel fijn vinden. Eerder vertelde ze namelijk dat single-zijn in lockdown geen pretje is, én ze niet goed in online daten is. ‘Geloof het of niet, in die zin ben ik echt verlegen’, aldus Lucy.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ELLE | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.