#Lunchbreak: de adoratie voor huisdieren

Vanaf deze week geeft VIVA je elke werkdag een #lunchbreak: tof, leuk, opmerkelijk nieuws dat op de redactie leeft. Vandaag: de adoratie voor huisdieren.

De liefde voor de hond gaat heel ver. Jeremy Veach uit Seattle adoreert zijn mopshond Norm zo erg dat hij ‘m vrijwel dagelijks fotografeert. In het zand, met een snavel, baard of stropdas: Norm leidt online een heel eigen(wijs) leven. Op zijn Tumblr-account zijn hilarische voorbeelden te vinden.

Niet alleen Veach zet zijn viervoeter graag in de schijnwerpers. De grote trend in Amerika is doggy style… en dan bedoelen we niet het standje. Het is een way of life voor je trouwe viervoeter. Zo brengen werkende baasjes hun hond naar luxueuze crèches. Tikken ze veel geld neer om ze in een speelparadijs rond te laten rennen. En laten ze ‘onzekere’ honden onder het mes gaan. Steeds vaker krijgen Amerikaanse doggies een buikwandcorrectie, wenkbrauwcorrectie of hier en daar een botox-spuitje.Testikelimplantaten zijn ook populair. Reden? Het geeft de hond een zelfverzekerde look. En daar loopt het macho hondenbaasje natuurlijk graag een blokje voor om.

Hoe ver ga jij voor jouw huisdier?

Bronnen: AD.nl, Laughingsquid.com

Beeld: Jeremy Veach