#LUNCHBREAK: Dé gulden bootycall-regels

Daar zit je dan. Op de wc, in de kroeg, rok op de knieën, zoemend van de wijn te staren naar een slechte telefoonreclame op de deur. We gaan nog niet naar huis. Nog lange niet. Maar de theedoeken hangen al over de tap en de leuke mannen stonden vanavond niet aan de toog. En je wilt er een. Nu. Eentje die je zoemende lijf eens goed beroert, want hé: je bent ook maar een single met behoeften. Een bootycall it is, oftewel hete sex op afroep. Deze ideale nachtelijke snack stilt namelijk instant alle sex- en aandachtshonger. Mits je je aan deze drie gulden regels houdt.

1. Doe je huiswerk
Enig veldwerk is vereist, want zo’n man moet wél eerst in je telefoonboek komen. En dat kan even duren. Je wilt namelijk een man als een magnetronmaaltijd: kant-en-klaar, gebruiksvriendelijk en snel op te piepen. Hij moet smakelijk zijn, maar niet exquise. Jullie weten namelijk allebei dat dit rendez-voustje ophoudt zodra de ego’s en de libido’s verzadigd zijn. Geen gevoelens, geen gezeur. Gewoon stevige sex. Dus is het zaak om een man te leren kennen die leuk is, maar niet té leuk.

2. Heb sex, bedrijf geen liefde
Het klinkt ideaal, een oproepbare man als nachtelijk medicijn, maar in de bijsluiter staan helaas nogal wat hinderlijke bijwerkingen. ‘Gevoelens’ bijvoorbeeld. En bij frequent gebruik zelfs ‘hechting’. En dat is nou precies waar je niet op zit te wachten, tenzij die gevoelens volledig wederzijds zijn, maar dat is vaak niet het geval. Het is dus zaak om sex te leren hebben als een man. De een gaat dat natuurlijk af, maar de ander zal z’n toevlucht moeten nemen tot wat simpele trucs. Val bijvoorbeeld onder geen beding lepeltje-lepeltje in slaap met je bootycall. Levensgevaarlijk, aangezien juist tijdens het knuffelen de bindingshormonen door je lijf gieren. Draai je liever om en ga op je eigen kussen liggen. Ook verbaal kun je het een en ander doen. Geen lieve woordjes, maar dirty talk, geen diepe gesprekken, maar oppervlakkig geneuzel. Laat na het vertrek ook niets meer horen en reageer kort en koel als hij dat wel doet. Het moet, anders gaat je sekse met je aan de haal.

3. Doe het met klasse, het is al ordinair genoeg
Ook weer zo’n fijne bijkomstigheid van het hebben van een foef: hoe graag we ook sex willen, we willen geen slet zijn. Niet in de ogen van vrouwen, en al helemaal niet in de ogen van mannen. Nu wil het feit dat je ’s nachts met een ietwat verwilderde blik door je whatsapplijst scrollt op zoek naar een fikse beurt niet zeggen dat je een slet bent, maar een beetje ordinair voelt het wel. En ordinair wil je óók al niet zijn. Daarom is het zaak om vooral niet starnakel dronken diagonaal in het portiek te hangen als je bootycall de deur opendoet.

Meer gulden bootycall-regels? Het gehele artikel lees je in VIVA 44, tot 30 oktober in de winkel.

Bron: VIVA
Beeld: znet