#LUNCHBREAK Festival? Lekker vreemdgaan!

Je moet jezelf de ganse zomer in een tochtige kerker verbergen wil je er aan ontkomen: festivals. En je kunt je afvragen of je er aan wíl ontkomen, want festivals zijn leuk. Of je nou met pupillen als ontbijtborden staat te stampen op techno, of met twee biertjes in elke hand meekweelt met een getormenteerde singersongwriter, over het algemeen wil je op een festival drie dingen doen:

– Gretig sfeer, muziek en gezelligheid te consumeren

– Datzelfde te doen met drank (danwel drugs)

– Datzelfde te doen met het lijf van een andere festivalganger

Kortom: gretigheid staat voorop bij een beetje festivalganger. Maar als je een relatie hebt, is punt drie toch wat lastig. Toch: als je punt 1 en 2 combineert is de kans vrij groot dat er een moment komt dat je een leuk iemand diep in de ogen kijkt en denkt: ‘zoenen we of zoenen we niet.’ Ja, de zomerse verleidingen: ze zijn nergens zo groot als op een festival. Dat blijkt wel uit een onderzoek van datingsite VictoriaMilan.

We schijnen massaal  te schuinsmarcheren zodra we ons op festivalterrein begeven. 30% van de mannen en een kwart van de vrouwen geeft toe vreemd te gaan. Moeten we ons nu ook massaal zorgen maken als onze verkering met de mannen naar Lowlands gaat? En hij als hij ons uitzwaait naar Loveland? Is de verleiding echt zo groot en bieden we er weerstand aan of niet?

De discussie is geopend.

Bron beeld: totallycoolpix.com

Bron tekst: victoriamilan.nl