#LUNCHBREAK: In bed met Manuel

Met zijn slaapkamerogen is hij de perfecte kandidaat om te interviewen over zijn bedgewoontes: Manuel Broekman. Deze week staat hij in ‘Uitgeslapen’ in VIVA.

En zo vervelend als hij in Feuten is, zo gevoelig blijkt hij in het echte leven. Zo heeft hij gisteravond nog gehuild in bed, omdat hij bezorgd was over een goede vriendin die op reis was en nog geen teken van leven had gegeven. “De vriendschap is bijzonder voor me. Meer wil ik er niet over zeggen. Ik schaam me niet voor mijn tranen. Huil ook waar mijn vrienden bij zijn.”
Ook wakker worden op vreemde plaatsen is hem niet vreemd: “Ik ben een keer wakker geworden in het tuinhuisje van een vriend van mij. Naakt. Hij vond me
daar en schrok zich kapot.”
Bijzonder aantrekkelijk vindt hij zichzelf niet, al ziet hij er ‘best geinig’ uit met een kater. “Als ik gedronken heb, zijn mijn lippen ‘s morgens knalrood en groot. Net als Mick Jagger.”
En wat hij ook nog in bedekte bewoordingen met ons deelt: hij komt best snel klaar. Maar geen zorgen dames: “Ik ken mijn lichaam nu beter en raak niet in paniek als het te snel gaat. Soms zie ik wel een vragende blik in de ogen van een meisje. Maar ik kan haar geruststellen. We gaan gewoon even chillen en dan kan ik weer. En nog een keer. En als het echt goed is, daarna nog een keer.”

Bron: VIVA
Beeld: VIVA