#LUNCHBREAK: VAKANTIELEED

Fijn, vakantie. Zeeën van tijd, lekker niksen en ein-de-lijk dat boek lezen dat al maanden op de plank ligt. En ja, languit op een strandbed, met een koud glas wijn en schaal nacho’s in de hand. Heerlijk toch? Het kan ook anders: in VIVA twintig lezeressen over hun vakantieleed en zomersblunders. Hier een voorproefje.

Billen from hell
“Naomi (25): “Ik zat in bikini op het strand met een vakantieliefde. Tot vier keer toe vroeg hij of ik wilde zwemmen, maar ik schudde glimlachend nee. Nou ben ik dol op zwemmen. Maar uitgerekend tijdens deze strandvakantie had ik een rare puistengroep op mijn witte achterste, eromheen was het rood. Ik wilde absoluut niet dat hij het zag. Hij zal wel hebben gedacht dat ik een of andere tuttebel was die d’r haar niet nat wilde maken. Het zij zo, alles om maar met mijn billen op mijn handdoek te blijven zitten.”

Meeuwenflats
Sabine (35): “Ik was uitgeweest en kwam ’s avonds laat op een treinstation. Daar zag ik dat mijn fietszadel onder de meeuwenpoep zat. Ik had een geweldige nieuwe broek aan en had niets om het fatsoenlijk mee van mijn zadel te vegen. Dus heb ik drie kilometer staand naar huis gefietst.”

Dat was ík!
Marlène (33): “Als mijn balkondeur openstaat, hoor ik de gesprekken van mijn bovenbuurvrouw. Tijdens het begieten van de begonia’s kletst ze via het balkon met andere buurvrouwen. Ik moet vaak om hen grinniken, met hun lekkere Amsterdamse accent en ondeugende humor. Maar laatst hadden ze het over ‘die magere krielkip van twee hoog’. Ik woon dus op twee hoog.”

MEER LEZEN? LEES DAN VIVA 33, DIE T/M 13 AUGUSTUS IN DE WINKEL LIGT

Bron: VIVA
Beeld: worth1000.com