#LUNCHBREAK: Winnen winnen winnen!

Iedereen vult wel eens voor de lol een prijsvraagje in. Negen van de tien keer win je niks, tenzij je behoort tot de ‘Sweepstakers’. Voor Sweepstakers is meedoen aan winacties hun werk. Ze zeggen radicaal hun baan op, en vullen honderd tot duizend prijsvragen in per dag in. Niet zonder succes, want hun winkans wordt ineens 99% groter, en wie er een beetje goed in is verdient er meer mee dan met een gewone werkdag.

Gelukzoekers
Er zijn drie manieren hoe de gelukzoekers te werk gaan. De eerste: de supermarkt door struinen en alle producten kopen die een prijsvraag hebben. De tweede manier is internet afgoogelen en elke vraag die je tegenkomt drie keer invullen met verschillende namen. De laatste sweepstake-manier is elke ochtend vijf radiozenders tegelijkertijd aanzetten en hopen dat je een prijsvraag hoort en die beantwoorden met 3 verschillende telefoons. Ja, dat gebeurt.

Mocht je het bovenstaande inspirerend vinden, kijk dan voor meer tips naar het illustere programma Extreme Sweepstakers op TLC. Om je winkans te vergroten, of je gewoon te verbazen dat er dit soort mensen bestaan. Good Luck!

Bron: Dailymail
Beeld: Magazine