Lupin is terug! Dit is alles dat er deze week nieuw op Netflix staat

lupin netflix

Lupin Part 2 is eindelijk te zien op Netflix! Naast de terugkeer van de populaire Franse serie zijn er nog een tal van nieuwe films en series om te bingen. Dus plof maar lekker op de bank (of in de tuin met je laptop met dit heerlijke weer), want dít is alles wat nieuw op Netflix staat deze week. 

Series 

Lupin (Part 2)

De grote Netflix-klapper van deze week is natuurlijk de terugkeer van Lupin! In deze Franse serie volgen we de charmante dief Assane Diop (Omar Sy). Hij zoekt wraak op de welgestelde familie Pellegrini. Deze lijkt namelijk verantwoordelijk te zijn voor de dood van zijn vader. De vijf nieuwe afleveringen in seizoen 2 pakken de draad op na die enorme cliffhanger van een tijdje terug en sluiten seizoen 1 in stijl af.

Lupin Part 2 staat sinds 11 juni op Netflix.

Alvinnn!!! and the Chipmunks (seizoen 2)

De kleine muzikale wangzakeekhoorns uit de Alvin and the Chipmunks-filmreeks hebben nu ook een eigen animatieserie, uiteraard inclusief piepstemmetjes. Seizoen 2 staat nu voor jou en de kinderen klaar.

Alvinnn!!! and the Chipmunks seizoen 2 staat sinds 5 juni op Netflix.

Total Drama Island (seizoen 1)

Wat was er nog niet in het overvolle realityshow-genre? Een animatieserie die de shows op de hak neemt. Deze chaotische animatieserie, Total Drama Island, bestaat al wat langer, maar staat sinds deze week pas op Netflix. 

Total Drama Island is op 6 juni toegevoegd aan het Netflix-aanbod.

Fresh, Fried & Crispy (seizoen 1)

We kunnen ons deze week onder laten dompelen in de meest overheerlijke frituurgerechten. Culinair recensent Daym Drops bezoekt in Fresh, Fried & Crispy Amerika’s smeuïgste adresjes op zoek naar de lekkerste en hipste gefrituurde gerechten.

Je kunt Fresh, Fried & Crispy sinds 9 juni bingen op Netflix.

Locombianos (seizoen 1)

Theaters gaan wereldwijd steeds meer open. Zo ook in Colombia. Na de quarantaine daar treden vier van de grappigste en brutaalste comedians op voor een publiek dat hunkert naar comedy.

De eerste aflevering van Locombianos staat sinds 10 juni op Netflix. Er volgt iedere week een nieuwe aflevering.

Trese (seizoen 1)

De horror-anime Trese speelt zich af in Manilla, waar duistere bovennatuurlijke krachten de criminele onderwereld doordringen. Het is aan Alexandra Trese om de vrede te bewaren. Deze detective specialiseert zich in bovennatuurlijk gespuis en staat nu voor de grootste uitdaging ooit.

Seizoen 1 van Trese staat sinds 10 juni op Netflix.

Films

Poeslief: een ode aan de kat (2021)

Deze is voor iedereen met een kattenfilmpjesverslaving! In Poeslief: een ode aan de kat volgen we de bekende kat-acteur Abatutu (stem van Nicolette Kluijver). Hij vertelt over zijn leven als steracteur en beoordeelt filmpjes van katten die ook dromen van een carrière op het witte doek.

Poeslief: een ode aan de kat staat sinds 5 juni op Netflix.

Joker (2019)

Acteerkanon Joaquin Phoenix speelt de rol van Arthur Fleck, een zonderlinge outsider in Gotham City die droomt van een carrière als stand-upcomedian. Wanneer deze droom uiteenspat, neemt zijn leven een extreem duistere wending. Joaquin zette de rol van zijn leven neer en won een Oscar voor zijn vertolking van de ‘Clown Prince of Crime’.

Joker verscheen 5 juni op Netflix.

Pet Sematary (2019)

In de Stephen King-verfilming Pet Sematary volgen we de familie Creed – vader, moeder en twee kinderen – die naar een landelijk huis verhuist. Achter hun nieuwe landgoed ligt een duistere begraafplaats waar vreselijke krachten worden ontketend. Na een reeks tragische gebeurtenissen besluit de vader zich in de begraafplaats te verdiepen – met alle gevolgen van dien.

Pet Sematary is op 6 juni toegevoegd aan het Netflix-aanbod.

Awake (2021)

De nieuwe grote Original-film van de week is thriller Awake. Na een wereldwijde ramp kan de mensheid niet meer slapen. We volgen een ex-militair (Gina Rodriguez) die haar gezin wil redden in een gevaarlijke wereld waarin mensen door de slapeloosheid he-le-maal gek worden.

Awake is op 9 juni toegevoegd aan het Netflix-aanbod.

Wish Dragon (2021)

In de Aladdin-achtige animatiefilm Wish Dragon ontdekt student Din een draak in een theepot. Het beest mag ‘m – net zoals Genie – een aantal wensen verstrekken. Hij wil ze gebruiken om weer in contact te komen met jeugdvriendin Linda, die inmiddels een beroemd fotomodel is. In de originele, Chinese versie spreekt Jackie Chan de draak in.

Wish Dragon staat sinds 11 juni voor je klaar op Netflix.

Deze films verschenen afgelopen week ook op Netflix

7 juni

Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)

9 juni

Tragic Jungle (2020)

All In Good Time (2012)

Insoupçonnable (2010)

Nebel Im August (2016)

Deep In The Woods (2000)

R.I.F. (2011)

Requim for a Killer (2011)

You Ain’t Seen Nothing Yet (2012)

Tony Halik. Tu Bylem (2020)

Three Men and a Cradle – 18 Years Later (2003)

An Ordinary Execution (2010)

Bruc: The Manhunt (2010)

Camping à la ferme (2005)

Chaos (2001)

Change of Plans (2009)

Chic! (2015)

11 juni

Skater Girl (2021)

Trese After Dark (2021)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Superguide | Beeld: Getty Images