Maakt deze bekende haar opwachting in ‘Temptation Island VIPS’?

Temptation Island VIPS

Hoewel veel ‘BN’ers’ maar wat graag vertellen dat ze ab-so-luut niet mee willen doen aan Temptation Island VIPS (maar wel gevraagd zijn), is dat voor deze bekende anders. Sterker nog, ze doet hierbij bijna een open sollicitatie.

Lees ook:
Temptation Island’s Arda bijt van zich af tegen judgers met ‘vijf feiten’

We hebben het over VonnekeBonneke. Ja, je weet wel, die YouTuber die het aan de stok kreeg met iemand die al de nodige ervaring heeft met Temptation: Fabiola. Nu wil ze dus zelf het leven op het eiland der verleiding weleens gaan verkennen.

Bekende Temptation Island VIPS

Dat laat ze weten in een video. Haar vriend Davino reageert eerst grappend: ‘Ja, ik zou een hele goede verleidster zijn.’ Hierop reageert Vonneke lachend: ‘Je bent toch in een relatie? Dus als koppel.’ Beiden geven ze uiteindelijk toe de ultieme relatietest wel aan te willen gaan.

It’s going down

De YouTubster doet daarom maar meteen een oproep aan de makers van het programma. ‘Daarom vraag ik jullie allemaal om de mensen van Temptation Island een bericht te sturen dat ik wil meedoen. It’s going down!’ Of de opnames door het coronavirus überhaupt plaats kunnen gaan vinden, is nog maar de vraag. Op dit moment lijkt het ons onwaarschijnlijk. Anders zijn de Waddeneilanden natuurlijk ook nog een goede optie…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik wil graag zonder gezichtsbescherming, we kunnen het nogsteeds veranderen @fabiola_volkers 😁

Een bericht gedeeld door VONNEKEBONNEKE (@vonnekebonneke) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: LoveReality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!