MAFS-Chantal haalt grap uit met oude bekende

Chantal MAFS

Wie kent d’r niet: Channie uit het vijfde seizoen van de populaire serie Married at First Sight. Hoewel de liefde met Henk in dit seizoen ver te zoeken was, lijkt ze nu haar echte liefde gevonden te hebben. Toch is ze haar ex Henk nog niet vergeten. Uit het oog maar niet uit het hart… toch? 

Hoffelijk

‘Ik hou wel van hoffelijkheid’, zei Chantal meerdere keren in Married at First Sight. Ondanks deze wens, werd ze gekoppeld aan Henk: iemand die aangaf geen ‘man-man’ te zijn.  Al snel bleek dat de hoge match geen kans van slagen had. Henk was tot haar grote verdriet niet de gentleman waar ze naar op zoek was, terwijl ze juist warm zei te worden van een man die deuren voor haar openhoudt.

Deuren openhouden

En dat is precies wat oud-deelnemer Aron wel voor haar doet. De twee waren al vaker samen gespot op hun Instagram pagina. Zo waren ze vorig weekend een dagje weg naar het strand, waar ze een grapje uithaalde met Henk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🙋‍♀️ (@channie.pink)

Wat is het nou?

Al een tijdje gaan er foto’s van de twee rond en lijkt het erop dat er sprake is van een liefdesrelatie. Een aantal dagen geleden plaatste Chantal een foto waar het koppel al omhelzend op staat. Toen luidde het onderschrift nog: ‘Met mijn grote liefde’, maar nadat de media dit opnam als een bevestiging van hun relatie, veranderde ze de tekst in: ‘Met de liefste Aron.’ Chantal wilde RTL Boulevard hierna niet te woord staan. Maar, Aron laat weten dat er alsnog geen sprake is van een liefdesrelatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🙋‍♀️ (@channie.pink)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aron (@aronvthul)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: © Instagram @channie.pink