Happily ever after of uit elkaar: wat beslissen de koppels van ‘MAFS’ in de finale?

mafs koppels

Het huidige seizoen van ‘Married at First Sight’ zit er al weer bijna op. Dinsdag zal de finale op tv te zien zijn, maar wie er via Videoland kijkt, weet al lang welke koppels lang en gelukkig met elkaar zullen leven. Dus als je de spoilers aan kan, hier is de uitkomst van dit seizoen. 

Bert en Suzan

Het zal voor velen geen verrassing zijn, maar Bert en Suzan hebben een punt achter hun huwelijk gezet. Suzan wist dat ze niet verliefd kon worden op Bert, die zij omschrijft als ‘te zacht’ voor haar. Bert baalt harder dan zij en vindt dat het huwelijk onvoldoende kans heeft gekregen om te kunnen slagen, maar heeft geaccepteerd dat het niets is geworden. Of die levenslange vriendschap waar hij eerder op hoopte er nog in zit… we betwijfelen het.

Mick en Daisy

Kijken naar Mick en Daisy was vanaf de huwelijksreis als kijken naar een ontspoorde trein die op het punt staat geweldig te crashen. Dat gebeurde ook, vrijwel meteen. Na de dramatische vakantie werd er dan ook niet eens meer geprobeerd samen te wonen en tijdens het koppelsweekend blijkt hun relatie nog geen fractie te zijn verbeterd. Het mag dan ook niet als een verrassing komen dat de twee zo snel als ze kunnen hun ring op de schaal gooien bij het keuzemoment. Dat verliep trouwens minstens zo awkward als de rest van hun huwelijk, want opnieuw walst Daisy over Mick heen en beweert ze dat Mick de boel loopt te verdraaien. Pfoe, wat zijn we blij dat dit huwelijk er ook voor ons nu eindelijk op zit.

Rein en Danny

Hoewel het huwelijk van het homostel van dit seizoen, Rein en Danny, best wel kans van slagen leek te hebben, ging het mis na het samenwonen. De twee bleken qua communicatie niet op één lijn te zitten, waardoor ook voor hen het koppelsweekend niet bepaald op rolletjes verliep. Toch bleef er hoop, want er was ook zoveel moois en leuks tussen de twee te zien. Bij het keuzemoment kiest Rein er verrassend genoeg voor om getrouwd te blijven, maar doet toch zijn ring af omdat Danny de deur heeft dichtgegooid. Beide mannen vertrekken teleurgesteld richting huis. Zou er na afloop wellicht toch nog toekomst voor hen zijn?

Freddy en Sylvia

Het koppel met de grootste gunfactor was deze reeks zonder twijfel Freddy en Sylvia. In het begin nog weleens vergeleken met rampduo ‘Henkie en Wenkie’ uit MAFS 2020, maar naarmate het seizoen vorderde bleek meer en meer hoe leuk en geslaagd deze match was. Ondanks een kleine kink in de kabel tijdens de huwelijksreis (het werd Syl even te heet onder de voeten), hebben de twee ontdekt elkaar wel degelijk gelukkig te maken. Er is liefde en de twee blijven dan ook getrouwd (yes, het eerste succesnummer!), maar om déze hartverscheurdende reden verscheen Freddy wel alleen bij het keuzemoment…

Lizzy en Lars

Als er één stel is dat het gaat halen, dan zijn het tortelduifjes Lizzy en Lars wel. Dat was hoe nagenoeg iedere kijker erover dacht vanaf het moment dat het koppel elkaar het jawoord gaf. Maar helaas, na het samenwonen kreeg Lizzy niet de vlinders waar ze op gehoopt had en Lars bleek haar niet de tijd te kunnen geven om te kijken of die er misschien alsnog kwamen. Zoals Lars omschrijft: “Op het moment dat we het zelf moesten doen, ging het eigenlijk al vrij snel mis”. Lars was verliefd, ook Lizzy had gevoelens, maar niet genoeg. Scheiding nummer vier it is

Aron en Monique

De twijfels die menig kijker voorafgaand aan het huwelijk van Aron en Monique had, verdwenen als sneeuw voor de Oostenrijkse zon naarmate de tijd verstreek. De twee leken vanaf dag één hoteldebotel en wisten dat tijdens hun huwelijksreis, het samenwonen én daarna voort te zetten. Tijdens het keuzemoment is meteen duidelijk dat de twee het nog steeds leuk hebben samen. Wel is er bij beide lichte twijfel of de kriebels die ze hebben er ook nog zijn als alle hectiek van het programma achter hen ligt, maar dat zoeken ze dolgraag samen uit. Ze blijven getrouwd!

Lees ook:
Twijfel je of je wel écht bij je partner past? Doe de ‘MAFS’ matchtest

Succesvol seizoen

Ja mensen, na drie seizoenen zonder succes-matches valt er eíndelijk weer eens iets te vieren voor de programmamakers. Twee koppels hebben besloten hun huwelijk voort te zetten. Of dat ook goed blijft gaan, is natuurlijk afwachten, maar er zit bij zowel Freddy en Sylvia als Aron en Monique in ieder geval een waardevolle, zeer goede vriendschap in en da’s ook alweer eventjes geleden, lijkt het. We blijven de stellen uiteraard op de voet volgen om jou van de laatste ontwikkelingen te voorzien en hopen op het beste.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Door: Flaironline | Beeld: NT Visuals (RTL beeldbank)