Déze MAFS-kandidaat blijkt opgegeven te zijn door een BN’er

MAFS-kandidaat BN'er

Alle matches zijn gemaakt, het is alleen nog wachten – soms heel lang – op de bruiloften in Married at First Sight. Mick en Daisy zijn bíjna aan de beurt, maar wat blijkt, deze MAFS-kandidaat is opgegeven door een BN’er.

Nee, het gaat niet over Rein, die overigens een verleden met Maik de Boer blijkt te hebben. Het gaat om niemand minder dan de goedlachse Mick.

MAFS-kandidaat BN’er

Want wie maakt ineens haar opwachting tussen de gasten? De Volendamse zangeres Monique Smit. Hoewel ze zelf nog onopvallend haar entree wilde maken, laat Carlo dat niet zomaar gebeuren. ‘Dames en heren, het is Monique Smit’, roept de presentator nog maar een keer.

Opgeven

De Volendamse is een beetje zenuwachtig voor de grote dag. Niet alleen omdat ze de bruidegom heel goed kent, maar ze heeft hem zelfs opgegeven voor het programma. ‘Dus ik voel me ook wel een beetje verantwoordelijk.’ Smit vervolgt: ‘We zaten met z’n tweeën op de bank en zagen die reclame voorbijkomen en dachten allebei: dit is iets voor Mick. En nu een maand later staan we hier.’

Grap

Maar is het dan geen uit de hand gelopen grap, wil Carlo weten. ‘Nee zeker niet, want als hij het echt niet wil, had hij hier niet gestaan.’ Haar vriend Martijn vult aan: ‘Als hij het zelf niet kan vinden, dan zijn misschien de experts wel de oplossing.’ Of het huwelijk tussen Mick en Daisy ook écht gaat slagen, is nog even afwachten. Maar zijn vrienden gunnen het hem in ieder geval van harte.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!