Tada: de nieuwe trailer van Maleficent is hierrrr

maleficent trailer

Nu Game of Thrones nog slechts een aflevering op de teller heeft staan, wordt het langzamerhand tijd om uit te kijken naar nieuw kijkmateriaal met prachtige kostuums, sprookjesachtige decors en keigoede acteurs. Heeft Disney daarom de nieuwe trailer van het vervolg van Maleficent gedeeld? Wij denken van wel.

Maleficent: Mistress of Evil is een avontuur met een flinke dosis fantasy, magie en mysterie dat enkele jaren na Maleficent begint. Ook ditmaal speelt Angelina Jolie de boze fee en uit de trailer blijkt: boos is ze zeker.

Michelle Pfeiffer is te zien als Koningin Ingrith en verder zul je ook Elle Fanning herkennen als prinses Aurora. Markeer alvast 18 oktober in de agenda, dan is dit prachtige vervolg in Nederland te zien. Bekijk de Maleficent trailer hier:

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.