Manicuretrend: d’r zit een kies op je nagel

TandnagelsVan bizarre wenkbrauwtrends en ‘neuskunst’ die zacht gezegd apart te noemen is, gaan we door naar absurde manicures. Nagelstudio Nail Sunny in Moskou presenteerde laatst ‘tandennagels’ op Instagram. Inmiddels vragen wij ons wel een beetje af: wanneer houdt het toch eens op met die gekke trends?

Maar eerlijk is eerlijk, ook wij wilden zien hoe een tand op je nagel eruit ziet. En zoals in de onderstaande video te zien is zijn het geen laffe 3-D plakkers, maar is er echte professie voor nodig om een tand op je nagel te boetseren. Knap dus. Of we er zelf ook mee rond willen lopen? Neuh. Meer ‘knap’ spul zien? Scrol door naar beneden.

Bron: EditieNL | Beeld: Nail Sunny


Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.